ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με λάδι σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που παράγει ίσως το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο. Από μικρά παιδιά ζούμε μέσα στους ελαιώνες, και βιώνουμε όλα τα στάδια της ελιάς. Από το κλάδεμα, την συγκομιδή και την επεξεργασία, μέχρι την τυποποίηση και την προώθηση των προϊόντων μας στην αγορά. Όταν ξεκινήσαμε σκεφτόμασταν μόνο το κτήμα, αργότερα όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγαλώναμε μέσα στους Ελαιώνες τα πράγματα άλλαζαν συνεχώς, έπρεπε να αναδείξουμε το Ελαιόλαδο μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες για να συμβάλουμε με την ποιότητα μας σαν παραγωγοί σε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Έτσι και εμείς δημιουργήσαμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας το www.laconiasolivegroves.com, ένα χώρο για όλες τις αγορές σας με ασφάλεια κατευθείαν απ” τον ίδιο τον παραγωγό.

Έτσι με την γνώση και την πείρα μας, σας φέρνουμε στο σπίτι σας το ελαιόλαδο μας, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής εκθλίψεως, μόνο από την ποικιλία «κορωνέϊκη». Σε εμάς θα βρείτε την υπέροχη ελιά Καλαμών και Πράσινη ελιά.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όραμα και Αξίες

  • ‘Οραμα μας είναι να καθιερώσουμε τα προϊόντα μας ως την Νο1 επιλογή στις προτιμήσεις των καταναλωτών.
  • Αποστολή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την ανώτερη κατηγορία ελαιόλαδου, σε άρτια προσεγμένη και ασφαλή συσκευασία, συμβάλλοντας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.Αξίες μας
  • Η Ποιότητα: Επενδύουμε στην ποιοτική υπεροχή του ελαιόλαδου και την καλαισθησία των προϊόντων μας με τη πιο σύγχρονη τεχνολογία.
  • Ο Σεβασμός: Σεβόμαστε τις ανάγκες του καταναλωτή και την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Η Συνεργασία: Δίνουμε αξία στην αποτελεσματική συνεργασία καθώς πιστεύουμε ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι τα θεμέλια της επιτυχίας και της συνεχούς εξέλιξης μας.
  • Η Αξιοπιστία: Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και αφοσίωση ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη όλων όσων μας επιλέγουν.